Δημιουργώντας σήμερα το ταλέντο του μέλλοντος για τον κλάδο της Παραγωγής

H «τεχνολογική ανατροπή» συμβάλλει στην επανάσταση των δεξιοτήτων στον κλάδο της Παραγωγής. Οι ρόλοι της πρωτογενής διαδικασίας παραγωγής αυτοματοποιούνται, ενώ παράλληλα δημιουργούνται νέοι ρόλοι για την βελτιστοποίηση της μηχανικής μάθησης. Ο ρυθμός των αλλαγών επιταχύνεται συνεχώς και οι εταιρείες, οι φορείς και τα πανεπιστήμια πρέπει να συνεργαστούν για την αναβάθμιση των ανθρώπινων δεξιοτήτων με ταχείς ρυθμούς.

Ψηφιακός μετασχηματισμός των οργανισμών

Ο ψηφιακός μετασχηματισμός για τους οργανισμούς, αποτελεί μια ολοκληρωμένη προσέγγιση που συνδυάζει λογισμικό, δεδομένα, διεπαφές και ελέγχους για τον σχεδιασμό, το μοντέλο, την προσομοίωση, την ανάλυση, τον έλεγχο, την κοινή χρήση και τη διαχείριση της δημιουργίας, την παράδοση και την απόδοση προϊόντων και υπηρεσιών. Ο ψηφιακός μετασχηματισμός αναμένεται να αγγίξει κάθε πτυχή του Οργανισμού και τελικά να γίνει ο νέος τρόπος που λειτουργεί κάθε επιχείρηση.

Το μέλλον του κλάδου της παραγωγής:

Αναλύοντας τις δεξιότητες που θα ενδυναμώσουν την παραγωγή

H «τεχνολογική ανατροπή» συμβάλλει στην επανάσταση των δεξιοτήτων στον κλάδο της παραγωγής. Σχεδόν οι μισοί από τους υφιστάμενους ρόλους στον τομέα της παραγωγής (49%) θα πρέπει να αλλάξουν μέσα στα επόμενα τρία έως πέντε χρόνια λόγω της πλήρους ψηφιοποίησης.

Manpowergroup-manufacturing-campaign

Για περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με την Παραγωγή, κάντε κλικ στα παρακάτω άρθρα:

Για να λάβετε την πλήρη ανάλυση για το ανθρώπινο δυναμικό της Παραγωγής, συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα.

Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία εύρεσης, αξιολόγησης, και ανάπτυξης ταλέντων, βοηθά τους εργαζομένους να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα, βρίσκοντας ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων.

ManpowerGroup Greece
Λεωφ. Μεσογείων 2-4, Πύργος Αθηνών
Κτήριο B’, 115 27,  Αθήνα