Τα στελέχη Πληροφορικής
που αναζητάτε είναι εδώ

Στην ManpowerGroup Ελλάδας γνωρίζουμε καλά τη δυσκολία ανεύρεσης ταλέντων που υπάρχει σήμερα σε πολλούς τομείς στην Ελλάδα – και ιδιαίτερα στον χώρο της Πληροφορικής. Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε τις Tech Academies, μια σειρά από προγράμματα μετεκπαιδεύσεων που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν ακριβώς τις γνώσεις και δεξιότητες που απαιτεί η αγορά εργασίας σήμερα σε απόφοιτους STEM, έτσι ώστε να είναι έτοιμοι να ενσωματωθούν παραγωγικά σε ομάδες έργου, από την πρώτη μέρα της ένταξής τους.

Στις Tech Academies οι εκπαιδευόμενοι παρακολουθούν τρίμηνα υπερεντατικά προγράμματα σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics, υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Ταυτόχρονα εκπαιδεύονται σε soft skills και άλλες δεξιότητες (όπως επικοινωνία, συνεργασία, διάδραση με πελάτες και δημιουργία παρουσιάσεων), απαραίτητες για την ένταξή τους σε μια παραγωγική ομάδα, και τέλος εκπονούν τελική εργασία αποφοίτησης εφαρμόζοντας όλα όσα διδάχτηκαν.

Εξοπλισμένοι με σύγχρονες γνώσεις και τις απαραίτητες δεξιότητες, οι απόφοιτοι των Tech Academies, παρότι νέοι πτυχιούχοι, είναι έτοιμοι να ενταχθούν σε παραγωγικές ομάδες και να αναλάβουν αμέσως εργασίες υλοποίησης χωρίς να απαιτείται χρόνος για την προσαρμογή και εκπαίδευσή τους στην εταιρία που θα εργαστούν. Έτσι απελευθερώνουν πολύτιμους πόρους από τα πιο senior μέλη της ομάδας, που αλλιώς θα έπρεπε να αφιερώσουν σημαντικό χρόνο στην επιλογή, στο onboarding, την εκπαίδευση και το mentoring των νεοεισαχθέντων. 

Οι πρώτοι απόφοιτοι των Tech Academies της ManpowerGroup Ελλάδας, full stack C#/.NET, full stack Java developers και data analytics consultants, έχουν ήδη ενταχθεί στο δυναμικό ομάδων μεγάλων εταιρειών στην Ελλάδα, εταιρειών που τους επέλεξαν όσο ακόμα ήταν εκπαιδευόμενοι. Αν λοιπόν κι εσείς αναζητάτε στελέχη ικανά να ανταπεξέλθουν στις ανάγκες των έργων σας από την πρώτη μέρα, επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα: οι νέοι κύκλοι των Tech Academies, καθένας με διαφορετικό πεδίο γνώσεων, ξεκινούν τις επόμενες εβδομάδες – και οι εκπαιδευόμενοί τους έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται περιζήτητοι!

Έτοιμοι να απογειώσετε την καριέρα σας στον κλάδο της Τεχνολογίας;

Στις Tech Academies σου δίνουμε τη δυνατότητα να ξεκινήσεις την καριέρα σου σε μεγάλους οργανισμούς Τεχνολογίας και να αποκτήσεις δεξιότητες που θα σε οπλίσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο για να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις της αγοράς του σήμερα και του αύριο.

3 λόγοι για να επιλέξεις τις Tech Academies

Θα είσαι έτοιμος να ενταχθείς σε παραγωγικές ομάδες και να αναλάβεις αμέσως εργασίες υλοποίησης, χάρη στην παρακολούθηση τρίμηνων υπερεντατικών προγραμμάτων σπουδών σε τεχνολογίες όπως Java, C#/.ΝΕΤ framework, cybersecurity και data analytics υπό την επίβλεψη καθηγητών διεθνών πανεπιστημίων. Τα προγράμματα διεξάγονται στην αγγλική γλώσσα μέσα σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον, με τη συμμετοχή υποψηφίων από όλο τον κόσμο.

Εκπαίδευση σε soft skills όπως επικοινωνία, συνεργασία και διάδραση με πελάτες και corporate δεξιότητες όπως δημιουργία παρουσιάσεων, απαραίτητες για την ένταξή σου σε μια ομάδα.

Η πρόσληψη σου από μεγάλους οργανισμούς Τεχνολογίας είναι 100% εγγυημένη από την πρώτη ημέρα που παρακολουθείς το πρόγραμμα.

Αν είσαι απόφοιτος STEM μην χάσεις
την ευκαιρία, γίνε το επόμενο tech talent.

Οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν στο πρόγραμμα των Tech Academies έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν τους εκπαιδευόμενους προτού εκείνοι αποφοιτή- σουν, για να επιλέξουν αυτούς που ταιριάζουν στις ομάδες τους: τα lightning meetups είναι μια διαδικασία γρήγορων συνεντεύξεων, μέσω τηλεδιάσκεψης, στη διάρκεια των οποίων οι επιχειρήσεις συναντούν τους υποψηφίους και συνομιλούν μαζί τους για να αποκτήσουν μια ολοκληρωμένη εικόνα για τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους, έχοντας ήδη αξιολογήσει τα βιογραφικά, την ως τότε πρόοδό τους στις Tech Academies και τα GitHub τους. Παράλληλα μπορούν να παρουσιάσουν στους εκπαιδευόμενους λεπτομέρειες για τη εταιρική κουλτούρα, τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν και τα έργα τους.

Ενδιαφέρομαι για τις Tech Academies
της ManpowerGroup Ελλάδας

Συμπληρώστε τη φόρμα και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.

ManpowerGroup Greece
Λεωφ. Αλεξάνδρας 128-130
114 71,
Αθήνα

Follow us on Social