Αναρωτιέστε σε ποιους τομείς θα υπάρξουν οι περισσότερες προσλήψεις;

Μάθετε πρώτοι σε ποιους τομείς οι Έλληνες εργοδότες προβλέπουν τις περισσότερες προσλήψεις.

Για το Β’ Τρίμηνο του 2019, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης διαμορφώνονται στο +21%, αποτελώντας τις υψηλότερες προοπτικές των 11 τελευταίων χρόνων, παρουσιάζοντας βελτίωση κατά 6 ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Οι Έλληνες εργοδότες καταγράφουν αισιόδοξες προθέσεις προσλήψεων για το προσεχές τρίμηνο, με το 31% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων.

Οι ισχυρότερες προθέσεις προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα των Κατασκευών, με Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +26%. Επίσης, σημαντική αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων προβλέπεται στον τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση, με Προοπτικές της τάξης του +24%, και σε τρεις τομείς με Προοπτικές της τάξης του +23% – τον τομέα της Βιομηχανίας/Παραγωγής, τον τομέα των Μεταφορών & Επικοινωνιών και τον τομέα του Εμπορίου (Χονδρική & Λιανική).

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε δωρεάν την αναλυτική Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Β’ Τρίμηνο του 2019.