Αναρωτιέστε σε ποιους τομείς θα υπάρξουν οι περισσότερες προσλήψεις;

Μάθετε πρώτοι σε ποιους τομείς οι Έλληνες εργοδότες προβλέπουν τις περισσότερες προσλήψεις για το επόμενο τρίμηνο, Ιούλιο έως και τον Σεπτέμβριο.

Για το Γ’ Τρίμηνο του 2019, οι Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης διαμορφώνονται στο +20%, παραμένοντας αμετάβλητες σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο και βελτιώνονται κατά ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του προηγούμενου έτους.

Οι Έλληνες εργοδότες καταγράφουν θετικές προθέσεις προσλήψεων, με το 27% των Ελλήνων εργοδοτών προβλέπει αύξηση του αριθμού των απασχολουμένων.

Οι ισχυρότερες προθέσεις προσλήψεων καταγράφονται στον τομέα των Κατασκευών και των Μεταφορών & Επικοινωνιώνμε τους εργοδότες να καταγράφουν αισιόδοξες Συνολικές Προοπτικές Απασχόλησης της τάξης του +29%. Επίσης, σημαντική αύξηση του αριθμού των απασχολούμενων προβλέπεται στον τομέα Ηλεκτρισμός, Φυσικό Αέριο & Ύδρευση, με Προοπτικές της τάξης του +28%.

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε δωρεάν μέσω email την αναλυτική Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Γ’ Τρίμηνο του 2019.