Καινοτόμες λύσεις για το μέλλον της απασχόλησης

Δημιουργία καινοτόμων λύσεων

Η τεχνολογία αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι επιχειρήσεις εξυπηρετούν τους πελάτες και τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εργάζονται και καταναλώνουν. Η επένδυση σε καινοτόμες λύσεις που δημιουργούν μεγαλύτερη αξία για άτομα και οργανισμούς είναι η καρδιά της στρατηγικής μας και μας καθορίζουν ως παγκόσμιους ηγέτες στις λύσεις ανθρώπινου δυναμικού.

Τα Talent Innovation Labs της ManpowerGroup παρακολουθούν συνεχώς τις τάσεις, τα εργαλεία και τις ευκαιρίες αναπτύσσοντας νέες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις για την αντιμετώπιση των πολύπλοκων προβλημάτων που αντιμετωπίζουν τα ταλέντα. Οι στρατηγικές συμμαχίες μας επιτρέπουν να αναπτύξουμε τις καλύτερες λύσεις για να υποστηρίξουμε τους οργανισμούς στον συνεχώς μεταβαλλόμενο κόσμο της απασχόλησης.

Εύρεση ταλέντων μέσω ανάλυσης δεδομένων

Τα εργαλεία μας παρέχουν στους οργανισμούς δεδομένα που τους βοηθούν να βρουν τον κατάλληλο υποψήφιο για να ενταχτεί στην εταιρεία. Επίσης, βοηθούν τους υποψηφίους να κατανοήσουν ποιες θέσεις εργασίας ταιριάζουν στα χαρακτηριστικά τους, παρέχοντας επίσης υποστήριξη για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων και ικανοτήτων τους.

Μέσα από μια σωστά δομημένη συνέντευξη υπάρχουν 50% περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί ο υποψήφιος που ταιριάζει σε έναν οργανισμό. Πολλοί από τους «σύγχρονους» συμβούλους χρησιμοποιούν τεχνολογίες τεχνητής νοημοσύνη, οπτικοακουστικές τεχνολογίες ή τεχνικές που περιέχουν gamification, ώστε να αξιολογούν την συμπεριφορά, τις ικανότητες και τις δεξιότητες που σχετίζονται με την εργασία, επιτρέποντας στους οργανισμούς να αναπτύσσουν εξατομικευμένα αναπτυξιακά προγράμματα, μειώνοντας τις πιθανότητες προκαταλήψεων και αυξάνοντας παράλληλα την ποικιλομορφία του οργανισμού.

Η ManpowerGroup προσφέρει ένα ευρύ φάσμα εργαλείων που απευθύνονται τόσο σε υποψηφίους όσο και σε οργανισμούς.

Εγγραφείτε για να λάβετε στο email σας το αναλυτικό infographic

"Αξιολογήσεις για την εύρεση των κατάλληλων υποψηφίων"

Δοκιμάστε όποιο από τα παρακάτω εργαλεία αξιολόγησης σας ενδιαφέρει

Είστε έτοιμοι να διαπρέψετε στην σημερινή ψηφιακή εποχή;

Μέσα από το DigiQuotient τεστ θα ανακαλύψετε πόσο έτοιμοι είστε για τον ψηφιακό μετασχηματισμό των Ταλέντων.

Ποιο είναι το στυλ 
εκμάθησης σας;

Το Learnability Quotient τεστ αντανακλά την επιθυμία και την ικανότητα να αναπτύσσεστε και να προσαρμόζεστε στις νέες συνθήκες και τις προκλήσεις κατά τη διάρκεια της καριέρας σας.

Ποια είναι η πιθανότητα ένα ταλέντο να διαπρέψει εντός του οργανισμού σας;

Το SkillsInSight σας παρέχει συμβουλές σχετικά με την απασχολησιμότητα ενός υποψηφίου βασισμένες σε δεδομένα.

Η ManpowerGroup®, η κορυφαία διεθνώς εταιρία εύρεσης, αξιολόγησης, και ανάπτυξης ταλέντων, βοηθά τους εργαζομένους να εξελίσσονται και να ξεχωρίζουν σε έναν κόσμο που αλλάζει γρήγορα, βρίσκοντας ουσιαστικές θέσεις εργασίας για εκατομμύρια ανθρώπους από ένα ευρύ φάσμα κλάδων και δεξιοτήτων.

ManpowerGroup Greece
Λεωφ. Αλεξάνδρας 128-130
114 71,
Αθήνα