Συνδέουμε την επιχείρησή σας με επαγγελματίες του κλάδου της Εξυπηρέτησης Πελατών.

Μάθετε περισσότερα για την προσέλκυση του σωστού επαγγελματία τηλεφωνικής Εξυπηρέτησης Πελατών μέσα από τους ειδικούς της ManpowerGroup.

Αρθρογραφία

Οι σύμβουλοί μας παρουσιάζουν

Προσέλκυση ταλέντων για Call Centers: το τοπίο στην COVID-19 εποχή και εφεξής

Μάθετε πώς αλλάζει η προσέλκυση ανθρώπινου δυναμικού στα Call Centers στη digital εποχή που εσπευσμένα έφερε η πανδημία.

Στελεχώνοντας αποτελεσματικά ένα Call Center

Μάθετε ποια είναι τα σημεία-κλειδιά που πρέπει να έχετε υπόψη όταν στελεχώνετε ένα Call Center και πώς μια εταιρεία εύρεσης και ανάπτυξης ταλέντου μπορεί να σας «λύσει τα χέρια».

Το μέλλον του Customer Service και των Contact Center

Μάθετε πώς μετεξελίσσεται η έννοια της εξυπηρέτησης πελατών. Θα συνεχίσουν να έχουν πρωτεύοντα ρόλο οι τηλεφωνικοί εκπρόσωποι και αν ναι, τι προφίλ θα πρέπει να διαθέτουν στο μέλλον;

Δείτε τι λένε τα στελέχη μας για τα νέα δεδομένα στον τομέα της εξυπηρέτησης πελατών.

Nέα έρευνα της ManpowerGroup:

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε δωρεάν την αναλυτική Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Α’ Τρίμηνο του 2021.

ManpowerGroup sucess stories:

«Τον Αύγουστο του 2020, έναν μήνα αρκετά ιδιαίτερο και ιδιόμορφο λόγω της κρίσης του Covid-19, κορυφαία εταιρεία στον κλάδο του Contact Center, με σχετικά πρόσφατη παρουσία στην Ελλάδα αλλά παράλληλα με έντονη διεθνή παρουσία, ζήτησε την κάλυψη 11 θέσεων εργασίας στο αντικείμενο της Εξυπηρέτησης & Υποστήριξης Πελατών στην Γερμανική Γλώσσα για λογαριασμό ενός κορυφαίου luxury brand. Οι προκλήσεις που καλούμασταν να αντιμετωπίσουμε ήταν αρκετές: αρχικά το περιορισμένο χρονικό διάστημα κάλυψης των συγκεκριμένων θέσεων εργασίας, συνδυαστικά με το γεγονός ότι οι υποψήφιοι θα έπρεπε να είναι γερμανόφωνοι σε μητρικό επίπεδο και να διακρίνονται για το πάθος τους στον χώρο του Luxury Goods. Καταφέραμε, λοιπόν, μέσα στο προβλεπόμενο χρονικό διάστημα, να αποστείλουμε μεγαλύτερο αριθμό διαθέσιμων προφίλ υποψηφίων που συγκέντρωναν όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά που απαιτούνταν, ολοκληρώνοντας επιτυχώς την κάλυψη των θέσεων. Γενικώς, μπορεί να ήταν μια διαδικασία επίπονη και αρκετά fast-paced, αλλά συνολικά μείναμε χαρούμενοι & ικανοποιημένοι από το τελικό αποτέλεσμα, καθώς καταφέραμε μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα να σταθούμε ουσιαστικοί αρωγοί σε όλο το παραπάνω εγχείρημα!»

Testimonials

Είπαν για εμάς

Θέλετε να μάθατε περισσότερα;

Ρωτήστε την ομάδα μας!

Μοιραστείτε τη σελίδα με τους συναδέλφους σας

Share on facebook
Share on Facebook
Share on twitter
Share on Twitter
Share on linkedin
Share on LinkedIn
Share on email
Share with your email

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας για να λάβετε δωρεάν την αναλυτική Έρευνα Προοπτικών Απασχόλησης της ManpowerGroup για το Α’ Τρίμηνο του 2021.